Huang Cha "žlutý čaj. Je stále méně častá odrůda čaje. Vyroba byla dlouho tajná, zpracovávám se původně v buddhistických klášterech. Nyní však víme že, listy
Čajové listy Mao Jian jsou známé pro jejich "chlupaté tipsy". Barva listu je mírně tmavě zelená. 1 čajovou lžičku zalijeme 2,5 dl vodou o teplotě 80 ° C,
"Zelený nefrit z hory Meng Ding" je výborný zelený čaj ze slavného pohoří Meng Ding. Drobné listy jsou tmavozelené barvy, vůně výrazně sladké a příjemné. Chuť
"Péřové vrcholky z pohoří Meng Ding", tak je možné přeložit název "mao feng", oblíbený a používaný pro mnoho čajů. Obvykle se používá pro zdůraznění kvality
"Snow Dragon - Sněžný drak organic" je velmi dobrý, krásný zeleno-stříbrný čaj s dokonalým tvarem něžných listů se stříbrnou barvou pevných pupenů. Nálev velmi
"Zelenovlasá opice" je známý čínský zelený čaj původem z provincie Rujian. List čaje je svinutý do spirálky, hustě ochlupený a má čistou zelenou barvu. Nálev
Tento čaj se vyrábí většinou ze starších a větších jemně rolovaných, světlezelených listů. Tento zelený čaj obsahuje mnoho třísloviny a málo kofeinu. "Ban"
Tento čaj se sbírá tradičně ručně. Jemný list, svěží s výraznou chutí a světlým nálevem pro výjimečný zážitek. 1 čajovou lžičku zalijeme 2,5 dl 80°C vody,
Lístky čaje jsou svinuty do kuliček "střelného prachu", po zalití lístky krásně nabobtnají a rozvinou se. Tento čínský zelený čaj má velmi povzbudivé účinky a