Kombucha je čajová houba a její účinky si už odpradávna uvědomují, oceňují a vyhledávají zejména národy v oblasti Asie. 1 čajovou lžičku zalijeme 2,5 dl 80°C
Specialita z Japonska. Hnědá Bancha vypadá na první pohled jako černý čaj, ale jde o pražený zelený čaj. V prvním kroku se zpracovává přesně jako zelená
Vyvážené složení - kořenitě-ořechové tóny praženého zeleného čaju Houjicha jsou prefektně zkombinovány se zázvorem a skořicí. 2,5 dl 80°C vody, necháme
Japonská specialita - zelený čaj Bancha s osmaženou celozrnnou rýží. Díky tomu získá čaj neobvyklou pukancovou vůni a chuť. V Japonsku velmi oblíbený čaj. Gen
Dobře zvolené složení - vanilka a japonská Genmaicha vytvářejí dokonalost. Neobvyklá čajová směs s harmonickou rovnováhou chutí. 2,5 dl 80°C vody, necháme
Kvalita a vzhled tohoto čaje jsou velmi podobné čínské Sencha. Lístky jsou však poněkud větší a barva je více tmavozelená. Nálev je žlutozelené barvy a
Japan Sencha nebo také Tamaryokucha je japonský zelený čaj, který je v Japonsku nejoblíbenějším každodenním čajem. Má světlý nálev, lahodnou chuť. Listy se
Japan Kukicha je vysoce kvalitní zelený čaj. "Kuki" znamená stopku, skládá se nejen z čajových dlouhých, rovných, světlo a tmavě zelených lístků, ale převážně