Je určená pro přípravu kvalitního Espressa. Jde o pražení se střídavým zahříváním zrna. Výsledkem tohoto procesu je káva vysoké kvality, tvořena výběrem 7
Říká se, že nejlepší odrůdou je káva Santos, jemné, plné, ovocné chuti s nádechem čokolády a nízkou kyselostí, bez stopy hořkosti, z oblasti Sao Paulo. Má
Indie má výborné aroma. Jedinečná pěna a výborná chuť dělá z této robusty dobrý podklad pro espreso. V dobrém poměru s arabicou dělá v espreso směsi přímo
Káva má příjemný vzhled, vysokou nakyslost, vyznačuje se plnou vůní a harmonickou jemnou chutí. Výborně chutná samostatně i ve směsi s jinými druhy. Kávovníky
Je zajímavá svou typickou strukturou a chutí po vlašských ořechách. Plná chuť s překvapivými karamelovými podtóny doznívá ještě dlouho po vypití šálku. Světle
Pokud propadnete jejímu oříškovému tónu, těžko jinde najdete srovnatelnou chuť a aroma. Je tudíž vysoce aromatická s vyrovnanou kyselostí, která potěší při
Káva překvapí výraznou bohatým aroma, střední kyselostí a sladkou, příjemnou chutí. Vyznačuje se silným kávovým přožitkem na patře - takzvaným tělem, bez
Harmonické a jemně ovocné espreso, připomínající tropické ovoce, které je přímo decentně balancováno chutí čokolády. Excelentní tělo a přímo intenzivní vůně