Říká se, že nejlepší odrůdou je káva Santos, jemné, plné, ovocné chuti s nádechem čokolády a nízkou kyselostí, bez stopy hořkosti, z oblasti Sao Paulo. Má
Indie má výborné aroma. Jedinečná pěna a výborná chuť dělá z této robusty dobrý podklad pro espreso. V dobrém poměru s arabicou dělá v espreso směsi přímo
Je zajímavá svou typickou strukturou a chutí po vlašských ořechách. Plná chuť s překvapivými karamelovými podtóny doznívá ještě dlouho po vypití šálku.
Káva má příjemný vzhled, vysokou nakyslost, vyznačuje se plnou vůní a harmonickou jemnou chutí. Výborně chutná samostatně i ve směsi s jinými druhy. Kávovníky
Je určená pro přípravu kvalitního Espressa. Jde o pražení se střídavým zahříváním zrna. Výsledkem tohoto procesu je káva vysoké kvality, tvořena výběrem 7
Zrno má menší velikost a oblejší tvary jako většina jiných kávových zrn. Nápoj je ostré, velmi bohaté chuti s vinnou nakyslostí. Podobá se keňské kávě, ale je
Pokud propadnete jejímu oříškovému tónu, těžko jinde najdete srovnatelnou chuť a aroma. Je tudíž vysoce aromatická s vyrovnanou kyselostí, která potěší při
Káva překvapí výraznou bohatým aroma, střední kyselostí a sladkou, příjemnou chutí. Vyznačuje se silným kávovým přožitkem na patře - takzvaným tělem, bez
Panamská káva je proslulá svou příjemně lehkou, oříškovou chutí a celkovou vyvážeností. Tato Arabica z vysokohorských oblastí patří k jedné z nejlepších káv na