Kandys cukr na dřivku bílý. Kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů které vznikají speciální technologií. Kandysový cukr je přírodní produkt, vhodný
Kandys cukr na dřivku bílý. Kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů které vznikají speciální technologií. Kandysový cukr je přírodní produkt, vhodný
Celer se používá do polévek, do salátů, pomazánek a zeleninových směsí. Skladujte v suchu, při relativní vlhkosti 65%, bez přímého slunečního a světelného
Petržel však můžeme používat nejen jako koření, zeleninu při vaření, ale i jako léčivo, v čerstvém nebo sušeném stavu. Hodí se k rybám, zelenině, vajíčkům.
Kandys cukr na dřivku hnědý. Kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů které vznikají speciální technologií. Barvu a chuť mu pak dodá karamelizace.
Kopr se používá jako ochucovadlo k rybám, vařenému masu i syrové zeleniny, do mléčných omáček a polévek, pomazánek a salátů. Koprová nať je důležitou součástí
Kerblík je velmi jemné koření, typické pro francouzskou kuchyni, ale výborně se hodí i k středomořské kuchyni. Používá se k přípravě ryb, vegetariánských
Čubrica je oblíbená balkánská směs koření. Používá se do mletého masa určeného na opékání, na ražničí, na zapékanou zeleninu, i na ochucení slaných tvarohových
Routa se používa na tvarohové a sýrové pomazánky, na pečené i dušené ryby, do omáček k masům. Ve vyšších dávkách je routa jedovatá. Skladujte v suchu, při