Kandys cukr na dřivku bílý. Kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů které vznikají speciální technologií. Kandysový cukr je přírodní produkt, vhodný
Kandys cukr na dřivku bílý. Kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů které vznikají speciální technologií. Kandysový cukr je přírodní produkt, vhodný
Petržel je bohatý na draslík, vápník, hořčík, mangan, železo a chlór, provitamin A, vitaminy B, list navíc obsahuje větší množství kyseliny listové. Petržel
Kandys cukr na dřivku hnědý. Kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů které vznikají speciální technologií. Barvu a chuť mu pak dodá karamelizace.
Koriandr jako dochucovadlo do omáček, přívarků a zeleninových salátů, při přípravě různých pokrmů, při výrobě uzenin a při grilování masných výrobků. Pomleté
Kopr se používá jako ochucovadlo k rybám, vařenému masu i syrové zeleniny, do mléčných omáček a polévek, pomazánek a salátů. Koprová nať je důležitou součástí
kerblík je velmi jemné koření, typické pro francouzskou kuchyni, ale výborně se hodí i k středomořské kuchyni. Používá se k přípravě ryb, vegetariánských