Rakouské venkovské víno s hřebíčkem, skořicí, krystalovým cukrem a nádechem citrusů Doporučení k servírování: Zahřejte na 60 ° C a ihned podávejte. Upozornění:
Silné burgenlandské červené víno s hřebíčkem, skořicovou kůrou a anýzem, dochucené cukrem Doporučení k servírování: Zahřejte na 60 ° C a ihned podávejte.
Bobulové víno se šťávou z červeného rybízu, bezová a jahodová šťáva, vylepšené punčovým kořením, přírodními ovocnými aromata s krystalovým cukrem. PŘIPRAVEN NA
Pomerančovo-rumový punč patří stejně jako punč z lesního ovoce k jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších druhů punč na vánočních trzích. Vůně španělských
Silnější švestkové víno spojené s chutí pomela slouží jako základ pro náš exkluzivní variantu punče. Skořice,kardamon a hnědý cukr dodávají "horké švestce"