Vhodné je podávání s ovesnými vločkami či granoly, zalité mlékem nebo na zahušťování jogurtů.Příprava: konzumují se bez jakékoliv úpravy a přísady v syrovém
Rýžové vločky jsou vyrobeny pouze z rýže speciální technologií. Jsou přirozeně bezlepkové a bez přidaného cukru. Jsou velmi jemné, můžeme jimi nahradit
Příprava: před použitím umeleme v mlýnku, vhodné do kaší, pečiva, na pomazánky na sladko i na slanoSložení: 100% sezam neloupanýHmotnost: 150g Země původu:
Použití: Vaří se podobně jako rýže, v poměru 1:1 dílům vody. Po 15 minutách získate základní surovinu , můžete použít jako přílohu k pokrmům, zavářku do
Použití: jako přísada do polévek, omáček, koktejlů, 1 lžičku mletého lnu zalít do 3/4 šálku horké vody, počkat několik minut, často třeba promíchat, aby se
Použití: bulgur propláchnite zalijte vařící vodou v poměru 1: 2 až 1: 3, necháme 12-15 minut vařit, přikryjeme, necháme dojít a můžeme použít dle libosti
Kuskus je maličká těstovina, tvarovaná do kulek, podobná výzorom- jako tarhoňou. Dá se připravit na sladko i na slano.Příprava: kuskus vysypte do hrnce, jemně
Amarant je rostlina, známá jako laskavec. Má sladkou až oříškovou chuť. Používá se na sladké i slané pokrmy. Je důležitou složkou stravování pro lidi, kteří