Himalájská sůl má růžovou barvu, kterou jí dodává jeden z mnoha prvků: železo, konkrétně jeho oxid. Tato sůl obsahuje téměř 84 látek, od hořčíku, vápníku, přes
Rýžové vločky jsou vyrobeny pouze z rýže speciální technologií. Jsou přirozeně bezlepkové a bez přidaného cukru. Jsou velmi jemné, můžeme jimi nahradit
Sezam má pozitivní vliv na srdce, cévy, cholesterol, trávení, krevní tlak, játra a také na nervový systém. Skládá se z oleje, bílkovin a sacharidov. Zvyšok
Quinoa je plodina s vysokým obsahem živin. Má vysoké hodnoty fytonutrientů a flavonoidů, proto se doporučuje jako prevence proti rakovině. Quinoa je bohatá na
Umletý len dává našemu tělu možnost naplno využít všechny jeho nutriční látky, které při celých semínkách jen projdou trávicím traktem. Lněná semínka jsou
Semínka Chia jsou vynikajícím zdrojem vlákniny, jsou plné antioxidantů a bílkovin, obsahují velké množství vitamínů a minerálů. Jsou nejbohatším známým
Bulgur je celozrnná pšenice a má příjemnou oříškovou chuť. Obsahuje množství zdraví prospěšných látek jako fosfor, hořčík, selen či železo a z vitaminů zejména
Kuskus je maličká těstovina, tvarovaná do kulek, podobná výzorom- jako tarhoňou. Kuskus obsahuje vlákninu, bílkoviny, tuk, sacharidy, vitamíny a také minerální
Amarant je rostlina, známá jako laskavec. Má sladkou až oříškovou chuť. Používá se na sladké i slané pokrmy. Je důležitou složkou stravování pro lidi, kteří